View Single Post
Old 22 May 2005, 19:59   #643
Chantal
Junior

Chantal

OK, OK... now I know de ce tusea Grievous... dar totusi, destul de putini stiau acest amanunt, si pare destul de bizar sa vezi un driod-alien tusind, daca nu ai si o explicatie... Well.

Precum spuneam, l-am mazi vazut o data ieri, si cred ca ma mai duc o data weekend-ul viitor.
Merita din plin. Si, a! am vazut si eu secventa scurta cu nava ce seamana cu Millenium Falcon, ma bucur ca a mai observat cineva!
Si mie mi s-a parut prea scurt si insuficient exploat duelul Yoda-Darth Sidious, dar mi-a placut cum i-a ridicat in balconasul ala mobil din mijlocul Senatului, cu muzica aferenta. De mare efect!
A, by the way, Padme doarme machiata si coafata, in rochie cu perle (vezi cand are Anakin primul cosmar cu ea). Offf... tot nu pricep de ce au stricat personajul asta asa. De ce au facut doar o 'damsel in distress' din politicianul puternic si experimentat ce era. Hm!

Si cred ca duelul Anakin vs. Obi-Wan e cel mai tare din toate istoria cinema-ului. Nici nu am clipit. Magistral facut.

Q: De ce sa nu se mai faca episoadele 7, 8 si 9? A scris undeva ca nu se mai fac? Ar fi mare pacat, la ce s-a scos din episodul asta, si ce bani scoate...
(The Tempest, IV, 1, 17)
Chantal is offline   Reply With Quote sendpm.gif