Originally Posted by BeNnY:
Dezamagitoare bataile. Cu o introducere asa mareata la bataia Obi Wan vs Grevious te asteptai, frate, sa vezi Heaven vs Hell cel putin! Da' se bat un pic si dupa aia bullshit. Moare jalnic Grevious. Batalia cu Dooku' a fost ok, scurt si la obiect, a demonstrat ce trebuia. Dar cea mai mare dezamagire a fost, parca, Yoda vs Palpatine. Gen ce dracu, parca Yoda era the shit, acum parca era un c**** mic, verde si zburator. Mentionez ca la intrarea lui Yoda in camera lui Palpatine, cand ii tranteste pe aia, sala a inceput sa rada puternic.
|
Hai mey! cum sa fie dezamagitoare Yoda Vs Palpatine ? Vorba lui longshot ... Palpatine are un stil de lupta foarte specific ... imi placea cadrul knd il prindea cu sabia si statea aplecat si gata de ofensiva. Mi s-a parut total aparte si foarte "evil" in mishcari. Surpriza a venit din partea lui Yoda. Ma ashteptam sa fie batut ushor de Palpatine dar pana la urma Sith traiesc cu impresia ca sunt cei mai puternici ... "If so powerfull you are emperor ... why leave ?" ... l-a facut cu apa si cu otet. Deshi nu putem vb de noroc la acest film ... Palpatine a avut avantajul k era mai mare si Yoda a alunecat.
Cat despre Grievous - cred ca ati uitat ca l-a cam "impachetat" Mace Windu in final la chapter 25 Clone wars si mi se parea logic ca Obi Wan sa profite de acest lucru si sa i-o dea in buza ...
Intrarea lui Yoda ... in biroul imparatului chiar a fost haioasa dar a demonstrat ca nu se joaca si le-a dat eject lejer la garzile lui Palpatine. Toata lumea a ras si la sf. ep II knd l-au vazut pe yoda bounce around. Dar asha am intzeles de ce era el cel mai tare...
Lucru care m-a deranjat a fost arestarea lui palpatine. Kit Fisto & other 2 xxx jedi au murit de parca erau practic inexistentzi. Iar la order 66 mi-a parut rau ca sincer ash fi vrut sa o vad pe Ayla Sacura in actiune. But i did not!