View Single Post
Old 21 May 2005, 19:54   #622
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Star Wars - Episode III Revenge of the Sith

M-a socat, m-a impresionat, m-a intristat, m-a facut sa rad si sa zambesc. Per total a fost exact ceea ce trebuia sa fie. Plasat totul cum trebuie,

Good:
-micul fragment de lupta de "batalie" (daca i pot spune asa) de pe kashyyk - deshi a durat vreo 3 sapt. numai 3 secunde din acea parte totul a fost la superlativ.
-micile subtilitatzi care sunt imprashtiate prin film ... voi numi numai una... Millennium Falcon similar ship docking ... chiar knd il aduc inapoi pe palpatine. i podeaua din sala de operatii care repr. simbolul imperiului.
-music: OH MY GOD! Anakin's dark deeds ... :shock: M-a intristat enorm de mult si prea slavit fie marele John Williams kre mi-a indus aceasta senzatzie. Filmul face muzica, muzica face filmul.
- duelurile - simply magnificent. FLAWLESS! Multi au ridicat problema Dooku. Prea scurt duelul. Nu avea de ce sa fie scurt. A demonstrat puterea lui Anakin si a fost foarte bine realizat.
- jokes: necesare, utile, finutze shi foarte ushoare. Nu a abuzat de ele. A fost nevoie de un asemenea inceput pentru a demonstra relatia Obi-Ani... totul a intrat in aria tragicului si a atins spectatoru' (meaning me).
- actors: Ewan a fost foarte bun dar pe mine m-a impresionat Hayden care efectiv m-a mutat din loc cu "LIIIIIAR!", "YOU TURNED HER AGAINST ME!", "YOU WILL NOT TAKE HER FROM ME!" si cea de pe marginea raului de lava: "I HATE YOU!". Mi-a placut enorm de mult de copilul din el. Si-a jucat rolul perfect. "Frankenstein steps" nu au fost penibili. Mergea cu mechanical legs ptr prima data. Era si de asteptat.
Natalie: superba, dulce, chiar minunata.
Ian Mcdarmind: m-a lasat masca la duelul cu Mace Windu. Rautatea o citeshti pe fatza, o vezi in ochi si o auzi din voce.
- quotes: acel "NOOOOOOOO" de care tot spuneti ca este pnibil nu a fost degeaba plasat acolo. Acolo moare Anakin si se naste VADER. Primul lucru intreaba de Padme. Apoi Anakin moare.
- efecte - is it really necessary ? M-a impresionat planeta pe care a murit Ayla Sacura. Fauna si flora. Omul asta chiar are imaginatie. Coruscant facut pana la cel mai mic detaliu. :shock:

*ar mai fi de spus ceva despre Mace Wndu. Creionat in Clone Wars drept "mightiest of all Jedi" dar nu shi in primele 2 filme apare in Ep. III pe buna dreptate - THE GREATEST OF ALL JEDI.

Slightly Bad:
- prea scurta batalia pe Kashyyk
- Chewbacca - s-a facut mare tam-tam pe intoarcerea lui ... nici nu l-am simtit pana nu a "urlat" putin la plecarea lui Yoda.
- lipsa lui Qui Gon Jin din film. Am mai spus-o ... probabil va aparea la sectai; deleted scenes.
- s-a avertizat cum ca ar fi si mai violent filmul decat se ashtepta. Vroiam sa vad mai mult din macelul din templu. Acest lucru mi-a lipsit la fel si cu macelul cu sand people.

Bottomline:
Cel mai bun film din serie. dupa acest film ma pot declara lejer fanatic star wars.
Si ca sa inchgei in acelashi stil…

1 – Ep. III
2 – Ep. V
3 – Ep. VI
4 – Ep. II
5 – Ep. IV
6 – Ep. I

Nu le mai vad pe episoade acum. Este un tot unitar.
Mai discutam detaliat zilele astea...