View Single Post
Old 17 May 2005, 00:29   #14
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Ambra Blu:

herberte, hrisostomule, tu esti unu' din userii care, daca nu ar mai da cu apret fosnitor pe limba, ar scoate chiar zgomote placute. nu cu tine imi port eu meciurile, sa fim bine intelesi.
te rog, nu te mai juca cu psihologia primitiva pe aici, ca exista deja zodiace pentru asta. si, daca vrei sa vorbim de stiinte sociale - y compris antropologie, sociologie sau psihologie - cred, sincer, ca nu imi poti face fata. nu o zic cu rautate, chill.

nu se stie, nu se stie, Ambrule, scumpete…
s-ar putea sa pierzi pariul, pentru ca porti la gat mai multe complexe atropologo-socio-psihologice…
n-ai inca libertatea creatorului adevarat. bagi tu, pentru impresia artistica, universul in p..a, dar esti inca tensionat si inutil cabrat… si inca, ti-am mai spus-o, ca unui prieten bun ce-mi esti, invata si umilinta. altfel nu esti un artist adevarat si complex…
nu e obligatoriu sa insulti in fiecare propozitie, pentru ca te pandesc perfidele cacofonii (citat: “nu te mai juca cu psihologia primitiva pe aici”).
altfel, iti dai seama: discuti sau polemizezi doar cu o persoana interesanta…

schimbul asta de replici (amicale, cred) cu tine m-a inspirat si ti-am dedicat un poem:

hamster pe roata

era primavara
asteptam implinirea promisiunilor
ma cuprinse asa o nostalgie activa
priveam in urma, vedeam doar secvente taiate
toate aveau gustul vested si in zadar
incercam sa descriu fiziologia acelei tristeti
pe care o purtam in mine

“parca ai fi un hamster pe roata”
m-a rezumat Clarisa care
se exprima intotdeauna direct, cu raceala
unui expert ce lucreaza la un tratat