View Single Post
Old 14 May 2005, 14:26   #38
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Alex Leo Serban:
1 'descrierea' ta facuta 'genuei' ne-a amuzat pe toti criticii prezenti la cannes :lol:
2. chestia cu 'ca la fotbal' nu stiu, insa... s-ar putea sa nu-i placa nici ei! (dupa cum nu-mi place nici mie: un spectator de film are, totusi - sau ar trebui sa aiba! - alte reflexe decit un microbist...)
(...)
4. 'nu ca altii'... hm... daca asta se vrea un fel de aratat obrazul in directia mea (printre altii), nu si-a atins scopul: nu sint aici sa fac 'prestari servicii' - scriu cind vreau & cind se poate, mai putin pt libertatea si mai mult pt dilema & idei in dialog; prefer sa vad multe filme si sa le diger in tihna...

Nici nu stiam ca esti si de data aceasta la Cannes (fiecare dintre noi merita o vacanta... sau macar o bulversare a previzibilului program de viata...), asa ca nici o aluzie in directia ta. Poate de aici incolo.
Nu e vorba de “reflexe” ca la fotbal, ci de pasiune/inflacarare/traire emotionala... ca la fotbal. Nici eu nu sunt mare microbist (servesc putin doar Real Madrid), dar admit ca si un microbist poate fi uneori un cinefil autentic. Vezi simpaticul Denis_stelistu de pe acest forum.

(ori deschideti geamul si trageti pe nas putin aer curat, ori sariti de la el, ori bagati p.s.-urile cu insulte si chef de cearta pe privat. daca nu, astea dispar - mod.)