View Single Post
Old 12 May 2005, 16:51   #31
raptor
Leprechaun
 
raptor
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,535
Noi Albinosu'

.cine e Noi? Nu, nu voi. Noi e personajul principal al filmului: un tip de vreo 17, baftos la jocuri de noroc, elev-problema, albinos; traieste in anonimat perfect intr-o mica localitate islandeza(nu ii zic sat, ca are taxi si karaoke).cam asta ar fi ebosa filmului.

.regizorasul asta debutant(mi se sopteste din public) verniseaza cu brio un azil, un ospiciu printre ale carui nivele protagonistul (un fel de Iona islandez) oscileaza, interactionand cu personaje care de care mai stranii, cautand iesirea: tatal denaturat care cand bea aldamasu' e Rege; mamaia-desteptator, marca "Rambo"; popa cu binoclu; pompierul-ghicitor in zat, s.a.m.d. Apoi iti da un tablou sa te uiti impreuna cu Noi la el, ca sa mai treaca timpul -o spoiala infatisand plaje populata cu palmieri si nativi burtosi care nu fac decat sa pluseze banalul sufocant al acestui spatiu din nu poti fi externat, poti doar evada, eventual cu ajutorul unei asistente dragute si al seringilor ei cu maltz(sau benzina,depinde de pacient).

.merita,cel putin din cauza dublului inedit:un film islandez in cinematografele romanesti si, mai ales, un film islandez BUN.

aa...min!
__________________
absolutely, mr president, absolutely

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif