View Single Post
Old 06 May 2005, 23:46   #2148
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Lola Rennt Un film remarcabil. Tot filmul pare a fi trei videoclipuri mai lungi lipite intre ele, multa muzica tehno, totul se misca foarte repede, baga scene animate etc. Filmul este o combinatie intre un concept genial si un exercitiu al stilului regizorial si artistic. Scenele cu viitorul personajelor aratat in poze succesive este foarte inspirat si bine facut, iar scenele cu tatal si amanta, care sunt filmate cu o camera de mana pare a fi o trimitere la telenovelele proaste filmate intr-o maniera asemanatoare si acelasi gen de poveste (amanta pleaca cu sotul and all that crap). Regizorul merita toata lauda deoarece e clar ca mana lui a facut filmul acesta remarcabil si nimic altceva. De amintit ca saraca Franka Potente (Lola) alearga mai mult decat am alergat eu in toata viata mea. Bravo ei.

Matrix Revolutions 6/10 Daca lasau doar prima parte, fara sa mai faca urmari ca sa mai stoarca publicul de bani, isi pastrau demnitatea. O porcarie mai mare ca asta n-am mai vazut de ceva timp, iar eu sunt mare fan al primului film.

Memphis Belle 7.5/10 Are ceva momente misto, in rest, hollywood movie.

Night at the opera Classic comedy. Grucho marx e senzational. Din pacate sufera de acelasi defect ca si Singin' In The Rain, prea mult cantat (desi in singin in the rain doar partea cu jazz-ul m-a deranjat, restul a era foarte ok)

Love song for Bobby Long Filmul e simpatic. Nu are cine stie ce poveste, dar actorii joaca bine, desi Scarlet putea mai bine. Are umor autentic, o mare calitate si cand se termina, nu e TRAGIC (no mor toti), dar nu pare genul acela de sfarsit disney unde toti sunt fericiti si ajung la adanci batraneti etc. Apreciez asta. un 8/10