Originally Posted by KORBEN:
@ amblu blu
despre chestiile cu gura si emi banuiesc ca vorbesti din proprie experienta, io nu le am facut si nu am ajuns sa scriu in cinemagia
nu pot decat aprecia provincialu din tine care a stiut cand si fatA DE cine sa faca "a certain sacrifice" ca sa se exhibe
si apropos de exhibat, alex zice sa c ai arso aiurea pe andrei gheorghe.ro
|
1. Sigur ca nu le-ai facut, nu te-ar primi aia in revista lor, nici daca te-ai sterge pe picioare, nu numai la gura. Citeva reamintiri, in caz ca ai uitat: tu, in fata la Carturesti, dindu-mi mie o foaie cu experienta ta de la TIFF, sa i-o dau lui emi sa ti-o bage in revista, nemultumit ca nu esti luat in seama, mic, negru si urit. Tu, la o intilnire Cinemagia - Hanul cu tei, mincind lacom ca o vemverita discutiile mele cu emi legate de o atasare a ta, ca apendicul de trup, de Cinemagia. Tu, pe forum, escamotindu-ti printr-o imbufnare de duduie catranirea ca acelasi emi a vorbit aiurea despre o rubrica a ta la revista.
2. Chestiile cu provincialu' incearca-le cu notorious, pe mine nu ma ating, si asta din doua motive: am fost mai globe trotter decit tine si, doi, nu stau intr-o casuta darapanata la vizavi de Web. La mine acasa stau la bloc, la etaju' doi. Am o masina de spalat Whirlpool si una de cusut Singer, din 1930.
3. Pe andreigheorghe.ro am ars-o acum un an, aveam nickname Nargotic, m-am exhibat de voie buna, am baut in Dr Ink's.
4. Dupa ce ca esti nefericit, mai esti si ochelarist. Besi.