Thread: Muzica
View Single Post
Old 05 May 2005, 18:14   #472
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Pot sa spun mandru ca am o pasiune mai mare decat filmul! Muzica! Am inceput cu Metallica, am trecut prin Iron Maiden, Judast Priest, Manowar, Sodom si multe alte nazdravanii. Ce pot sa spun? Eram mic si usor de influentat! Era la moda imediat dupa revolutie sa fii "roaker". Imi lasasem si parul lung. Ma credeam cool! Asta pana cand am auzit "My name is" Eminem. Deschizatorul mintii mele! Eliberatorul :lol: ! Mi-am dat seama ca muzica nu inseamna doar melodie, ci se poate transmite si un mesaj intr-un limbaj care pote fi inteles de toata lumea. Am inceput sa ma interesez mai mult despre muzica lui si am dat de un nume care aparea peste tot langa Eminem: Dr. Dre! Greul! Am avut o alta revelatie! Am inceput sa ascult din ce in ce mai mult muzica gangsta. A aparut si Snoop Dog, 2 Pac, Nate Dog! Mi-am dat seama cat am pierdut si am inceput sa recuperez cautand albumele lor mai vechi. Am dat peste fosta formatie a lui Dre: NWA. Supertari baietii! Am ascultat Wu Tang, Run DMC, Lords Of Underground, DAS EFX si multe multe alte formatii vechi. Toate mi-au placut! Acum am fost atins si eu de latura comerciala a muzicii hip hop si am dat-o pe 50 Cent, Ludacris, Xzibit, Nelly, Chingy, Lil' Jon, Jadakiss si tot ce are legatura cu R&B. Ramane insa un loc special pt. EMINEM.
De la noi ascult ca toata lumea BUG Mafia si Parazitii.
Sper ca nu v-am suparat cu atata vorbarie, dar trebuia sa ma descarc.