View Single Post
Old 29 Apr 2005, 18:14   #539
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Longshot:
Originally Posted by Gaandalf:
SPOILER ahead: din ce am vazut in poze ... Palpatine il ataca Mace Windu dar pana la urma tot Anakin il omoara pe Windu.
so basically vrei sa zici ca anakin ii hacuie si pe dooku si pe windu? asta pe langa restul de jedi? nu suna bine. pt ca asta ar insemna ca palpatine sa nu taie pe nimeni.
Originally Posted by Gaandalf:
Ar mai fi de discutat si faza cu Yoda knd dispera mai mult de jumate de armata separatista kre ataca Coruscant-ul ... dar mi-e ca deviem de la topic si se supara nenea Raptor pe noi ...
mai tare ca force push-ul ala la dublu mi s-a parut cand yoda, cu forta, ciocneste transportoarele alea in aer. bad lil' motherfucker :w00t:
pe dooku sigur il omoara dk vrei iti zic ce ii face si cum il omoara. Obi Wan iese din duel la un moment dat (injured from the force choke - chestie nemaivazuta decat in jocuri *at a precise moment Obi is in the air struggling for O2 cuz dooku is choaking him*) si anakin isi face treaba ... spoiler: dooku i-a taiat 1 mana iar Anakin i le taie pe amandoua si face din sabia lui si a lu' dooku un fel de foarfeca ... which most likely will SEVER dooku's head off ...

cat despre Windu... am citit pe Millennium Falcon.com ... k Anakin il omoara pe Windu si isi accepta destinul de "apprentice of the dark side" ... everything goes down in Palpatine resting quarters ...

NOW Yoda ... in Clone Wars ... suparat rau de tot - praf ii face. Mi s-a parut exagerat initial dar ma gandesc ca a folosit un fel de mind trick care a controlat toate transportoarele sa se ciocneasca. faza a fost TARE!

Si ar mai fi o faza exceptionala ... Windu da' cu pumnii in roboti ... si ii sare sabia din teaca - o controleaza si taie un robot tot din mind force in timp ce mai dadea cu pumnii in alti roboti ...

toate fiind sau nefiind spuse ... Revenge Of The Sith is going to bea areal TREAT!