a series of unfortunate events (lemony snicket) 9/10
da, mi-a placut
toata atmosfera de gotic filtrat prin romantism, decorurile, costumele, copii
lam detestat pe carey care da (din nou) cu mucii in fasole si in film (desi are cel putin 2 faze tari, cand vorbeste despre turn si cand reia dialogul despre moartea parintilor)
e un film pentru copii si nu inteleg de ce nu v-a placut
stiu ca nu e original, ca e copy/paste dupa tim burton si ca nu e delok ok sa copiezi, dart in cazul de fata e nederanjant
lipitorile nu erau prea bine facute pe pc, dar cand maryl streep si dustin hofman se inghesuie sa joace intr-un film, anumite lucruri pot fi trecute cu vederea (adica jim carey si lipitorile)
28 days later 7/1o
7 cu mare indulgenta, pentru ca mr boyle imi e antipatic de la the bitch incoace, tocmai pentru chestia pe care o face si in tot filmul asta: in loc sa filmeze oamenii turbati, individu cauta disperat unghiri si incadraturi
senzationale
a stiut totusi sa ia cateva cadre din romero dar nu a inteles ca secretul e filmarea "zombiilor" in "timp real"; romero lasa un mort viu sa traverseze cadru in 40 de secunde, boyle arunca trei fotograme si zburataceste camera...not ok
braindead (aka evildead) 10/10
killbillu filmelor cu morti vii
(mai corect kill bill e braindeadu filmelor cu batati)
mult prea mult sange si mate, te intrebi cand o sa se opreasca si peter jakson Nu Se Opreste
mult prea mult, tocmai de aceea minunat
shawn of the dead 3/10
am cedat dupa 20 de minute
bully 9/10
re-re-re-vazut tot e impecabil
mai putin finalul cam moralizator
Tell me what to do, tell me what to say
|