View Single Post
Old 28 Apr 2005, 17:48   #2055
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

catev filme vizionate:

Dark City au fost foarte multe filme bune si chiar geniala in anii '90, iar dark city este unul din favoritele mele. Povestea si atmosfera captivanta, imaginea si decorurle geniale, niste 'bad guys' care arata de parca ar fi inspirat agentii din matrix (aparut cu an mai tarziu), muzica atmosferica si actori simpatici (Richard O'Brien este intruchiparea baiatului malefic with cahplin-like hat). prima oara il vazusem in 2001, pe bucati si am retinut anormal de mult din el (a avut un impact foarte mare asupra mea) si acum ca il revad imi dau seama ca nu m-am inselat cand am spus tuturor cat de bun e. Un s.f. de exceptie, unul dintre cele mai bune zic eu, la mica distanta de perfectie.

finding neverland am savurat din plin acest film. trecerea de la realitatea la imaginatie este foarte bine facuta, iar in ultima parte cele doua se confunda si nu prea esti sigur care e care. Depp e senzational, inca o nominalizare meritata (daca era dupa mine ii dadeam oscarul pt piratii din caraibe) iar winslet parca a fost mai buna in sunshine dar nici aici nu e rea, doar nu remarcabila. un film foarte simpatic, singura problema e ca daca nu ai o pozitie FOARTE confortabila, tot filmul o sa te misti intr-o parte si-n alta...

nobody's fool niciodata n-am fost MARE fan paul newman si n-am prea vazut filme cu el, dar a fost filmul acesta la national si m-a convertit... I am now, a paul newman fan 8) ... joaca superb aici, a imbatranit si, in consecinta, joaca roluri de om batran, ceea ce arata ca el CHIAR este un actor foarte bun. desi filmul e pus la "drama", e foarte cald, nu moare nimeni, mult umor autentic, este in mod real un film foarte 'cald'. Loved it.

million dollar baby multi au zis ca filmul acesta e mediocru, iar eu nu inteleg asta... foloseste cliche-uri, si? spune o poveste neremarcabila, si? spre deosebire de alte filme care incearca sa para destepte si iese un kkt, filmul acesta nu se complica si e realizat impecabil. Eastwood spune o poveste simpla si o spune cat de bine a putut. e vorba despre ceva simplu, dar bine facut. nu m-am plictisit, am savurat din plin rolurile actorilor si am simtit a slight "chill" cand swank (care mi-e antipatica in general) a cazut pe scaun, si mai tarziu moare. ce poti sa ceri mai multe de la un film? nu merita oscarul, true, dar era pe second place dupa sideways