Thread: Muzica
View Single Post
Old 25 Apr 2005, 20:09   #462
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by Serghei:
@Nae
Originally Posted by Nae:
for people who have seen him live on stage- he sucks... great instrumentalist, great asshole on stage, and a rotten show.

1.Iasi nu s-a aflat pana acuma pe lista traseelor live-performance-urilor lui DiMeola,asa ca nu iti pot raspunde in cunostinta de cauza.
2.Great asshole on stage-am revazut acuma cateva saptamani concertul lui Malmsteen cu filarmonica din Tokyo si se pare ca a fi gaozar e un trend printre chitaristii liber-profesionisti.
3.Rotten show-acuma sa fim cinstiti,DiMeola nu e nici Pink Floyd sau Led Zeppelin sa o arda psihedelic,ori Rammstein,sa-ti aduca unul in lanturi sa-i dea p*** peste cur,nici macar 3SE,unde vezi 10 fetite semidezbracate facand figuratie in spate.

@Serghei.
mda.
1. imi pare rau pentru tine. concerte live DiMeola in orase mai mari si mai populate...
2. mda, a fii gaozar este la moda. un macho batran care pare tare gay (no offence)
3. nu stiu la ce te referi, insa am platit o gramada de bani sa-l vad, si s-a urcat cu 2 ore intarziere pe scenea, a cantat un solo, si apoi inca unu', si inca unu', apoi s-a urcat inca un maimutzoi pe scena care a inceput sa cante la bongos, si asa au tot tinut-o, in multe labe consecutive instrumentale inca o ora. apoi s-a ridicat victorios de pe scaunul lui, s-a jucat de-a Hristos, si a plecat... great show.
nu ma asteptam la un concet mai spectaculos (vezi 'roger waters tour 2002'), ci numai la ceva mai plin... nu stiu, am vazut mai multi solo-artists, si asa ca m-a asteptat la un concert mai mare un pic. deh, maybe i had too high expectations.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif