View Single Post
Old 19 Apr 2005, 19:12   #72
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Originally Posted by M0n0:
1. pt ca nu are nici un efect spectaculos...
2. seamana mult prea tare cu Matrix...
3. Biggs ii mult mai cunoscut decat celalalt si el trebuia sa fie personaj principal...
4. De ce se apropiau asa de bodyguarzii de personaj principal cand ei aveau pusti...
5. mai sunt niste chestii dar nu le mai stiu acu...

bine...dar asta e doar parerea mea si s-ar putea nici sa am dreptate

1. Asta depinde de filmele care le-ai vazut si ce definesti prin "spectaculos". Mie catelul mi s-a parut spectaculos. But I'm a chick si nu comentez.
2. Matrix nu a inventat gun fights si nici povestile care au loc intr-un viitor intunecat.
3. Biggs mai cunoscut decat Bale? In care univers? Eu cred ca Emily Watson era mai cunoscuta decat amandoi la momentul respectiv.
4. De ce nu aveau robotii din Matrix Revolutions EMP-uri instalate si trageau in sentinele cu gloante?
Get my point?
5. think. Domne, nu zic ca este cel mai tare film facut vreodata, are cateva defecte clare. In acelasi timp va rog sa nu-i negati si partile bune. Poate sa va placa, sau poate nu, dar respectati parerea celuilalt.
Chiar daca filmul preferat se intampla sa fie (Doamne da-mi putere)... Alien Vs Predator. That's the way the cookie crumbles. Nu va pun sa va uitati cu mine la filmele care-mi plac so shut the fuck up. Gusturile se discuta dar nu se impun.