View Single Post
Old 12 Apr 2005, 07:04   #515
Faenor
Veteran

Faenor

Adik Longshot vrei sa zici ca pentru ziua premierei nu se fac rezervari deloc sau nu mai sunt deja locuri? A propos de ecran cele de la Movieplex sunt la fel de mari ca cel de la Patria nu sunt patate si petitcite ca cel de acolo, iar sunetul, tot Dolby nu zic nu e de generatie mai noua, mai performant. Plus scaunele cele mai comode vazute si simtite vreodata... ..si vorba aceea am incercat destule si in tara si in afara :lol: ...Cat despre mine cred ca o sa-l vad de cateva ori-prima data in ziua premierei for sure ca am primit o invitatie la Lounge la acelasi Movieplex si avand in vedere ca e mocangeala here I go ...oricum mi-ar face placere sa-l vad si cu un grup de colegi de "forumeala" de pe aici.

PS Chestia cu rezervarile e oarecum overrated 40% din cei care rezerva cu saptamani inainte nu ajung, probabil o fac de fite de genul eu am bilet la filmu ala tare X si el nici n-a aparut;cine-i mai tare ca mine? Eu am gasit bilete central cu 10 minute inainte de spectacol din anularile rezervarilor neonorate in ziua premierei atat la ROTK, cat si la Matrix Reloaded si Revolutions la vremea lor sau mai recent la Ultimul samurai,Troia si Spidey2.Teoretic se epuizasera-practic ori sunt one big lucky motherf***r ori exista un sistem si functioneaza