View Single Post
Old 10 Apr 2005, 08:57   #342
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marx:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
pt marx
lista ta e ca oglinda unei persoane f. selecte care, intr-o conversatie & pe un ton alb, recunoaste ca-i plac f. mult pascal, kant, hegel, heidegger, paulo coelho si pavel corut... :oops:
daca ai fi fost atent, ai fi sesizat ca majoritatea celor listati sunt eseisti. Cu alte cuvinte, exista doar un cocktail tematic nu si unul de forma. Asa ca glumitza ta 'telectuala e ineficienta. Apropo, eu cum sa interpretez exaltarea ta pt una dintre cele mai proaste carti ale anului 2002, RealK de Dragos Bucurenci?

Quote:
whatever.
i got the msg.
succes in viitoarele lecturi.
Si-mi permit sa te atentionez ca nu prea ai inteles nimic din mesajul meu. Lista nu cuprinde aprecierea unor "lecturi", ci aprecierea unor atitudini intelectuale (poate asa intelegi eleganta Magdei Mihailescu).

cam astea au fost adaugarile mele.

PS: constatare = la tv esti mult mai dezinvolt decat in scris.

1. si mie mi-a placut - la bucurenci - atitudinea... in plus, proasta sau buna, a fost una din cartile cele mai bine vindute din colectia 'ego-proza'...
2. da, am observat ca sint mai mult eseisti; sa-nteleg ca nu ai nici o admiratie pt cei din zona cine-vizuala?? (regizori, pictori, fotografi...)
3. ti se pare ca sint mai 'dezinvolt' la teveu pt ca nu catadicsesti sa ma citesti si in 'libertatea', 'elle' sau... 'cinemagia'... nu-i nevoie sa le cumperi - le gasesti (articolele) si pe liternet.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif