View Single Post
Old 06 Apr 2005, 12:53   #1836
raptoRu
Novice

raptoRu

un manga super-bengos...produs cred in 2004 pe nume APPLESEED. Impresionant dpdv grafic. Se vede ca domnii japonezi si-au dat oasteneala in ceea ce priveste CG-ul. Cui i-a placut Final Fantasy - The Spirit Within o sa-i placa si acest film. Muzica se imbina foarte bine cu filmul, exista scene gen matrix....de slow-motion. Bad Robots au asemanari cu robotii din Final Fantasy (ma refer aici la modul in care se misca). Doar personajele sunt desenate clasic si nu sunt generate pe calc. O simbioza foarte reusita.
Un alt film pe care l-am vazut de curand este ROBOTS produs de cei care au produs si ICE AGE, foarte reusit din pct de vedere grafic, nostim (fac glume pe seama cantaretei Britney Spears, parodiaza melodia "Singing in the rain", etc), muzica e antrenanta.....Citisem tot pe acest site un "post" din partea cuiva care spunea printre altele ca povestea sucks. Eu sunt de alta parere: Daca stai si te uiti atent la ceea ce ti se desfasoara in fata ochilor poti remarca faptul ca nu e o poveste de copii ci o tema de actualitate care priveste lumea de azi si felul in care actioneaza marile companii. But enough.....ambele sunt de vazut[/b]