View Single Post
Old 06 Apr 2005, 11:16   #336
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt marx

multumesc pt lista; intr-adevar, acum am o imagine mai limpede, asa ca pot spune - in cunostinta de cauza - ce ziceam mai deunazi: deh, mai marx, ai gusturi asa, mai bizare... nu pt ca nu regasesc decit la fo 65 % din cei care-mi plac si mie (e subiectiv &, ca atare, oricum irelevant; de pilda, "locurile 2 & 3" ma lasa rece!), ci pt ca ultimele pozitii (la fo 25%)... sint cam subrede
lista ta e ca oglinda unei persoane f. selecte care, intr-o conversatie & pe un ton alb, recunoaste ca-i plac f. mult pascal, kant, hegel, heidegger, paulo coelho si pavel corut... :oops:

whatever.
i got the msg.
succes in viitoarele lecturi.
oricum, faptul ca ma suspectezi de 'publicare in sistem pcr' arata cit de putin ma cunosti... sint persoana cea mai insubordonata, mai neacomodanta & mai 'cu capul NEplecat' pe care N-o vei cunoaste! pur si simplu, ideea de a 'depinde de X' pt a 'ajunge' imi face greata; cum ii spuneam si lui pitbull intr-un mp, am 'ratat' nenumarate ocazii TOCMAI pt ca nu n-am lins acolo unde trebuia... & n-am facut-o din cine stie ce 'principii' imuabile, ci din orgoliu!
PS si mie imi place magda mihailescu, dar "eleganta" n-are nici o legatura cu asta [/i]
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif