Originally Posted by Alex Leo Serban:
marx, stii ceva?
K.I.S.S. M.Y. A.S.S.
|
nttt, vezi ca e un lingau profesionist care iti apara nevoile. isi misca limba in ritm de
bossanova dar gandeste ca un viejo.
Quote:
daca sint atit de lipsit de valoare, ce tot stai cu lupa sa ma citesti, rascitesti, rastalmacesti?? esti cumva masochist? n-ai altele mai buen de facut - ajutat o batrinica sa treaca strada, deconectat un bolnav terminal de la viata asta de kkt, screw somebody in this life?
|
ti-am mai explicat candva: tu scrii f mult si peste tot, esti un fel de peltea ubicuitara ce se intinde peste nu stiu cate felii de paine si e inevitabil sa nu-ti citesc rebuturile stangiste.
Quote:
si care sint 'valorile' alea pe care pariezi/mizezi/te bazezi tu? sau nu s-au inventat inca?
crezi ca atitudinea asta, etern-superioara & dispretuitoare a propos de tot ce misca (cultural) in tara asta - de la cartarescu la patapievici -, nu ascunde nici un complex de vesnic-lasat pe margine? tu cu ce te lauzi - ai scris macar un rind worth reading dspr film, literatura, muzica, arta plastica, filozofie, bucatarie & gherghef - that we should know about? unde sint ele - in sertare?... si cind dracu o sa le citim - la pastele cailor??
|
o intamplare: in pruncia tineretii mele, un director de editura care se miluieste si de o revista culturala impreuna cu ministeru', m-a tintit si m-a invitat sa scriu la revista, dar nu inainte sa ma prezinte unui redactor, in momentul acela sef-cultural pe judet, tip care credea ca Grigorescu picteaza prin linii geometrice (!!!!????); enfine, dupa ce l-am ametit rapid, oricum puteam sa ii spun orice, mi-a dat acceptul sa scriu, ceea ce am si facut, dar apoi m-a kemat sa-mi traseze niste linii idiologice cum si ce sa scriu ca un articol sa fie prietenesc, ca deh, la revista lor scriu Manolescu, Simion, Dimisianu si toata floarea cea ofilita a vestitului apus de soare. Am facut modificarile de rigoare, era kiar incantat de ce scrisesem dar brusc i l-am luat din maini si l-am rupt si i-am spus ca nu practic "kissing ass" de dragul artei. Apoi a mai fost oportunitatea frecventarii unui cenaclu literar, impreuna cu un f bun prieten; eu am renuntat cand am vazut ca un maret avocat al urbei era proslavit mare poet si premiat, dar prietenul a ramas (el e mai adaptabil) acum are un premiu important al unui cunoscute reviste literare din tara asta, plus o carte "bun de tipar".
Quote:
e usor sa strimbi din nas la orice, complicat e atunci cind propui - atunci te expui big time: gustul tau (sau lipsa lui), goale-golute (= 'nude', apud marx)...
|
Si sa-i aduc aminte lui ALS, mai acum un an i-am propus un proiect de care a fost incantat si mi-a promis ajutorul, acelasi proiect fiind declarat excelent de catre unul dintre regizorii noului val
valoros.
Morala: e usor sa strambi din nas, recunosc, dar e lamentabil sa nu accepti calitatea.
PS: ce te face sa crezi ca patapievici e un geniu infailibil?