marx, stii ceva?
K.I.S.S. M.Y. A.S.S.
daca sint atit de lipsit de valoare, ce tot stai cu lupa sa ma citesti, rascitesti, rastalmacesti?? esti cumva masochist? n-ai altele mai buen de facut - ajutat o batrinica sa treaca strada, deconectat un bolnav terminal de la viata asta de kkt, screw somebody in this life?
what IS it that makes YOU so sad???
si
care sint 'valorile' alea pe care pariezi/mizezi/te bazezi tu? sau nu s-au inventat inca?
crezi ca atitudinea asta, etern-superioara & dispretuitoare a propos de tot ce misca (cultural) in tara asta - de la cartarescu la patapievici -, nu ascunde nici un complex de vesnic-lasat pe margine?
tu cu ce te lauzi - ai scris macar un rind worth reading dspr film, literatura, muzica, arta plastica, filozofie, bucatarie & gherghef - that we should know about?
unde sint ele - in sertare?... si cind dracu o sa le citim - la pastele cailor??
astepti nobelul post-mortem, or what? :w00t:
chiar m-am saturat de tonul tau mereu-condescendent - fumuri & pretentii in absenta lucrurilor care sa le sustina...
cine iti place de pe lumea asta, nene - in afara de augusta ta persoana forumiana?
cum am mai zis (scuze ca ma repet!, asa sint eu - fiind lipsit de calitate, incerc cu cantitate

!), e usor sa strimbi din nas la
orice, complicat e atunci cind propui -
atunci te expui big time: gustul tau (sau lipsa lui), goale-golute (= 'nude', apud marx)...
na, ca m-am racorit...