stau de ceva vreme pe margine, contemplu, ma amuz, ma infurii, sughitz, rad in hohote, imi vine sa pocnesc pe cineva... pana la urma, ma linistesc, inchid calculatorul si-mi vad de treburile mele. daca n-ar fi fost "foarte nud", al lui nume, replica atat de tembela, incat mi-a sarit mustarul cat pentru toate datile cand doar am citit si-atat...
de unde obsesia asta pentru ALS? i se reproseaza o mie de lucruri, i se pun in carca toate chestiile pe care le-au facut si stramosii stramosilor lui, se peroreaza tamp pe tema "vinovatiiilor" sale, ale scaparilor de stil. asta e curata vanatoare de vrajitoare. macar daca dezbaterea (sau ce-o fi ea) ar fi ramas pe terenul cine-magiei. vax! de unde magie? domilor nume, marx si care mai sunteti, mie mi s-a facut greata sa va tot citesc jocurile de cuvinte de doi bani si mesajele semi-hitleriste. s-a terminat cu che g., eu nu va mai citesc. adios.
ps: anticipez deja reactille (mare paguba, un fraier in plus, tu ce te bagi?, demonstreaza-ti mai degraba cunostintele despre film) si zambesc linistit. ALS se apara si singur, dar nu m-am putut impiedica sa nu ma enervez putintel