View Single Post
Old 02 Apr 2005, 08:55   #1798
europe_east
Guru

europe_east

Ok. As avea si eu o rugaminte: poate imi explica si mie cineva candva care-i treaba cu filmul asta Sin City, regia Robert Rodriguez si cu Tarantino ca 'guest director' cica. Pentru ca mie mi s-a parut Pure Crap. Da, imaginea e excelenta, da, scenele daca le tai si le pui ca videoclipuri sunt toate foarte seducatoare, dinamism si 'glume' cinefile (?!) destule--ma refer la scene care par decupate din alte filme, da, ok, dar toate astea sustinute de o poveste de trei lei, de fapt nici nu e clar ca exista vreo poveste, si de replici de doi lei cinzeci, totul cliseu pana te apuca cu greata, si unde mai pui no emotion whatsoever. Nothing. Cand nu admiri rosul rochiei vreunei tipe in cadrele alea alb-negru, sau nu-l admiri pe Benicio Del Toro (care joaca bine) sau pe Clive Owen (care joaca si mai bine, de fapt he's stealing every single scene), atunci doar casti. Si casti. Si casti. A, da, si mai e si un voice over (asa se cheama atunci cand te insoteste o voce 24/24?) care e incredibil de monoton si plictisitor. Serios vorbind: mi s-a parut penibil!!! Imi imaginez ca se vroia o mare gluma, da' parerea mea e ca e un rateu. Astept si alte pareri.

PS: da, de fapt daca e sa ne gandim ca filmul e dupa un comic strip, atunci imi imaginez ca e destul de bun. Asta a si fost, un mare comic strip miscator. Si cum zicea cineva, this is 'stylized stupidity'. Violent stylized stupidity. Si probabil ca asta i-a si placut lui Tarantino...
europe_east is offline   sendpm.gif