View Single Post
Old 01 Apr 2005, 12:37   #32
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by Ambra Blu:
O tineti in heavy rotation cu transparente si blaturi. Suspiciunile le au, ca intotdeauna, cei care pierd. Si cei care aleg ar trebui sa tina cont nu numai de activitatea pe site - cum a zis ALS - ci de cit de up to date sint cu filmele de acum. Ah, ca s-au fost vazute filme de acum optzeci de ani si ca se insista pe alea, e bine, dar daca se organizeaza TIFFul cinematecii. Si, in plus, ALS stie mai bine, sint unii oameni care nu ar socializa prea bine acolo, iar ei ar trebui tinuti acasa, dupa umila mea parere, sa monologheze in bai.

Discutia asta am mai purtat-o de cateva ori,din partea mea nu au fost niciodata probleme cu ce juriu s-a ales anul trecut,insa au fost personaje care s-au simtit nedreptatite,recte marx si defunctul marcu carora le dau putina dreptate pt. ca daca organizatorii acestui concurs au pretentia ca sunt seriosi ar trebui anuntate niste criterii de departajare a concurentilor,eventual o dare de seama a motivelor alegerii facute la final,nu trantite 3 nume fara nici o explicatie.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif