View Single Post
Old 28 Mar 2005, 21:09   #117
Blue
Veteran

Blue

[quote="M0n0"]
Originally Posted by Blue:
Originally Posted by Pitbull:
Salvati soldatul Ryan :sick:. A aratat aspecte destul de verosimile de razboi insa si foarte multe chestii neverosimile, de duzina, facand un amestec de 2 lei aproape parodiind razboiul.

Gata ... nu mai rezist...cum poti sa spui ca Salvati Soldatul Ryan e un film prost...asta chiar nu pricep...e unul dintre cele mai bune filme de razboi pe care le-am vazut si nu sunt singurul care zice asta...care chestii neverosimile...??? Si te rog sa dai argumente puternice...

Oare cate familii nu au ramas pe timpul razboiului fara toti copiii?? Oare chiar crezi ca ar trimite cineva atatia oameni pentru a-l trimite acasa pe un oarecare caruia i-au murit fratii ?? Eu zic ca au stricat tot filmu plecand de la motivul asta!! Faza in care Tom Hanks trage in tanc cu pistolu iar apoi muribund fiind ii spune "traieste-ti viata" soldatului Ryan, e ceva ce nu isi are locul . Familia americana mi s-a parut ca nu prea isi are locul, batranul Ryan pare cam prea afectat dupa atatia ani!! Filmul putea sa fie unul grozav, iscenele de lupta au fost printre cele mai bine realizate vreodata. Am mai zis de Salvati soldatul Ryan undeva mai sus si nici eu nu sunt singurul care zice ca nu a fost cine stie ce!!
Blue is offline   Reply With Quote sendpm.gif