Originally Posted by Pitbull:
Altä fazä apropo de clisee si previzibilitate.
Acu' niste ani, într-o searä, dädeau ästia un film cu-o mumie. Inträ fi-miu-n camerä si vede începutul - întuneric, lanterne, muzicä adâncä. Nu trece mult, si zice:
- Acum au sä gäseascä o usä pe care n-au voie s-o deschidä. Au s-o deschidä, si de-acolo o sä se-audä: Whouufff!!!
Nu terminä bine vorba, si aud din televizor: Whouufff!!! (Vä JUR cä sunetul a fost identic!)
Începe genericul. Tipul continuä:
- Si-acum, prima imagine de dupä generic, o sä fie fatada unei universitäti de undeva de prin Anglia sau America, cu niste trepte, într-o zi de primävarä.
Se terminä genericul - si, nici una, nici douä, apare universitatea, râzând în soare!
- ...Si la sfârsit, el si ea, murdari si rupti, c-au umblat foarte mult prin sälbäticie, gäsesc în sfârsit bätu' crestat pe care trebuie sä i-l înfigä mumiei în cur, ca s-o omoare. Si-atunci, mumia face:
Si, holbând ochii, scotând limba si fâlfâind din mâini:
- Eeeeeblebleblebleblekkk!!! :shock: :w00t: :w00t: :w00t: :o :w00t: :sick: ... - fleosc. Si cade putin nisip. Sau niste crustacei.
Din päcate, nici unul dintre noi n-a fost curios sä rämânä pe acelasi canal, ca sä vedem nisipul sau crustaceii - dar am o presimtire cä nici ästia nu ne-ar fi dezamägit!
|
Wa Pitbull, nu credeam ca am sa zic asta dar chiar le ai (si o zic fara ironie).... :oops: . Insa totusi la un film care se vrea sa fie verosimil nu prea inghit astfel de faze :hmm: . Adica tu chiar credeai ca in repriza a 2-a nu va scoate tot?? Daca era imprevizibil si nu scotea nimic era o chestie, s-au puteau sa se foloseasca de noroc mai mult, nu sa dea prim planul acela cu Stalone cum scoate minge dupa minge. Daca tu zici ca au actionat profesionist e treaba ta :hmm: . Ala a fost elementul slab al filmului, chestia aceea cu Stalone si Pele cred ca intelegi ca am zis-o sub o forma ironica, adica nu neaparat Pele trebuia sa fie vedeta meciului. Oricum sunt si lucruri bune de vazut, mi-a placut mai ales expresiia personajului interpretat de Max Von Sidow cand i-a scos suporterii de pe teren, care nu a fost de ura sau de nervii ci una de surprindere mai mult . Insa lucrurile previzibile strica mult filmul. Un film ce se vrea sa fie serios se poate transforma usor intr-unul comercial si de duzina. Enemy at the Gates :sick: . Duel de lunetisti, interesant, dar nu putem spune ca a fost un film de razboi , pentru ca nu a aratat o latura verosimila a razboiului (sigur , exista si cateva scene reale de razboi cum is cele de la inceputul filmului care sunt destul de bine gandite si realizate), asa cum nici Rambo II sau III nu putem spune ca au fost filme de razboi ci filme de actiune. Salvati soldatul Ryan :sick:. A aratat aspecte destul de verosimile de razboi insa si foarte multe chestii neverosimile, de duzina, facand un amestec de 2 lei aproape parodiind razboiul.