Originally Posted by nume:
Dragul meu, diferenta dintre mine si herbert e de la cer la pamant si inapoi dintr-un motiv f. simplu : am primit de-a lungul timpului peste 30 de mp in care mi se bagau anumite organe masculine in familie, in mama, in tata si alte rubedenii. Tin mult la gluma si nu ma afecteaza deloc. In schimb nu m-am dus cu para pe la moderatori ca "vai x sau y a injurat-o pe mami". Le-am folosit doar ca argument cand mi-am luat bann.
Il asigur pe aceasta cale pe herbert (daca mai era nevoie), de toate "gandurile mele bune".
In rest Cartarescu ramane acelasi onanist intarziat care scrie prin Jurnalul National despre Vadim Tudor admirativ. Ce idiot ! Banii vorbeste....
|
Vezi ca 'ban' e cu un 'n', ca atunci cind iei leafa. Si cind injuri si te tot bati cu pumnul peste muie ca au intrat in neamul tau nu metri, ci kilometri, un DN Bucuresti-Constanta de penix, asta nu inseamna ca injectiile astea cu carne te-au vaccinat pe viitor de alte carneli si harneli. Pe bune acum, injuri ca un cordac care, dupa ce a fost muit si sus si jos, se ridica din praf si zice: 'nu ma doare, nu ma doare, c-am mincat carnita tare, de la tata din caldare!' Mai cresti si tu in slang, ce dracul. Am scris toate astea cu zimbetul pe buze, relaxat, transmitindu-i, en passant, lui herbert aceleasi ginduri bune, pe cale orala sau, cum se mai zice, prin copil viu grai.