Comentariu la controversa Nume versus Ambra Blu si Herbert, de la "Cartea preferatä" (vezi linkul)
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...art=325&hist=0
Departe de mine gândul sä propun un pupat Piata Endependenti, dar cred cä nu-i prea greu ca mäcar sä nu läsäm iar lururile sä degenereze. Reiau câteva sugestii îndelung repetate - acum, cu privire la discutia despre Cärtärescu, care iar o cam ia prin porumbiste.
- Nu meritä sä fie criticat într-un asemenea limbaj, indiferent dacä ne place sau nu. (Mie, personal, mi-a pläcut întotdeauna, desi recunosc cä am citit foarte putine scrieri de-ale lui, din päcate.)
- Oricum, nu trebuie în nici un caz ca de la asemenea nepotriviri sau chiar derapaje de atitudine si ton critic sä se ajungä iar la atacuri personale (chiar dacä se ciocnesc opiniile unor oameni care personal se detestä).
- Despre certurile prin P.M., märturisesc cä nu prea stiu ce sä zic... Pe de o parte, pot pärea o solutie (ne înjuräm între noi, scutind lumea sä asiste la bäläcärelile noastre). Pe de altä parte, le consider puerile si lase. In sfârsit, partea lor cea mai proastä e cä accentueazä enorm caracterul PERSONAL al conflictelor - adicä, tocmai lucrul cel mai räu. Una peste alta... nu prea sunt de acord cu ele.
E cineva de altä pärere? Completäri, ceva?