Originally Posted by nume:
Cartarescu asta e un pseudo poponar, un onanisat intarziat, trist, sarac si urat. Cartea lui emana mirosuri indoielnice (praf, mici & tocana cu ceapa), zugraveste imagini urate si aduce elogiul gashtei. Un scriitor care "n-a avut multe femei". Periferiile descrise de el sunt scarboase si n-au nimic de-a face cu asa zisa initiere in tainele cunosterii ... bla bla bla .. imi vine sa vomit.
Un "omagiu" murdar facut de un "povestas" (asa cum scrie pe coperta) frustrat.
Adevarul este ca si uratele aveau nevoie de un elogiu. Cred ca s-au simtit foarte bine citind carticica asta de tramvai. Tristul asta are ca obiect indespensabil al inspiratiei (cntinuarea la pagina 177), "asemeni maimutelor lui Balzac si creioanelor lui Goethe"), vasul de wc, un biberon, un cap e portelan al unei papusi de carton sau nu stiu ce p*** mea.
Noroc ca a fost scurta.
|
Nume tine cu tot dinadinsul sa fie numit - ca tot n-are un nume - "prezervativul retelei", cum plastic a fost etichetat de cineva pe acest forum. dupa ce a fost folosit in "cazul ALS", cand a cercetat cu un interes patologic (psihanalizabil) viata privata a lui ALS, iata cum sare acum (de fapt, o iluzie a mediocrului) la jugulara lui Mircea Cartarescu.
nume nu intelege prea multe (nu poate situa corect “de ce iubim femeile”, care e un tur de forta, un exercitiu tematic la comanda in creatia lui Cartarescu), dar e activ, prodigios,
up-to-date modelul Buftea.
nu pot sa nu fiu solidar cu Mircea Cartarescu - un om exceptional, care este atacat, pe nedrept, atat de murdar aici...
Mircea Cartarescu preda cursuri de literatura romana & est europeana la Universitatea din Viena (va sta un an de zile cu familia acolo - fiul Gabriel si sotia Ioana, excelenta poeta Ioana Nicolae), scrie ca un burghez volumul 3 din "Orbitorul", iar nume, zero-invidios, raspandeste rahat pe acest forum.
P.S. Nume continua sa-mi trimita mesaje private pe care le intituleaza invariabil "test", fara sa scrie nimic... Banuiesc ca are probleme medicale grave, dar eu nu pot sa-l ajut. Il rog din nou sa nu-mi mai scrie... Unicul medic declarat al acestui forum este Marx, dar el "lucreaza" numai cu bisturiul. Un alt "medic-recuperator" este Emanuel, dar el recomanda invariabil “tacere si abstinenta totala”.
Ajutati-l cei care puteti respira aerul din preajma lui nume.