View Single Post
Old 23 Mar 2005, 12:06   #1681
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by herbert:
notorious, fara supare, ai produs o "explicatie" jenanta.
eu cred ca e o lipsa de respect pt film si pt cinefilii de aici notele mari pe care le arunci (le aruncati). iar spiritul familiar, poate prea familiar uneori - vazi ragaielile animalice din timpul scandalurilor - nu justifica deloc acesta abandonare a exigentei (eram sa scriu: a bunului-simt).
incearca intotdeauna sa fii cel adevarat, pentru ca unii ar putea crede ca "glumesti" si in cronicele tale de film.

fara suparare:

1. daca sunt mai indulgent, nu inseamna ca n-am simt critic => nimeni nu-mi spune ce note sa dau. ok ?

2. in general, ma uit la filmele pe care le procur pe cai de o legalitate discutabila, filme pe care prin urmare le VREAU, ma intereseaza si, fireste, in cele din urma, 90% din ele ma incanta. deci, nu este nimic chiar atat de nefiresc in notele mari pe care le 'arunc'. oricum, nu imi place chiar atat de tare sa dau note. imi da un sentiment prea didactic.

3. ce e prost, este sanctionat de mine destul de dur (prost, dupa gusturile mele ! ): vezi 'milionari de vechend', 'orientul', 'masacrul', 'fantoma', etc.

4. in cronicile pe care le scriu, sunt destul de chitibusar si n-am dat pana acum mai mult de 3 stele unui film (asta si pt ca m-am simtit incapabil sa ma exprim planturos in legatura cu filmele care chiar mi-au placut).

am zis-o cat mai clar cu putinta. pana una-alta, arata-mi unde am exagerat asa impardonabil cu notele.