@Pinky
Juriul este un roman care trebuie citit de oricine vrea sa stie mai multe despre procese si alegerea juriului. Este o carte bine scrisa, si bineinteles mult mai buna decat filmul.
Omul care aduce ploaia mi-a placut cel mai mult de pana acum de la Grisham. Este o poveste emotionanta si te tine in suspans. Pe mine a reusit sa ma atinga si m-a facut sa citesc de doua ori cartea pana acum. Filmul lui Coppola e ok, dar nu se compara cu cartea. Merita insa vazut, daca esti fan Grisham. Si vad ca esti
@RedGold
Bine ai venit printre fanii de pe site Grisham. Nu suntem multi, dar suntem!
Eu am o slabiciune mai mare pentru el, ba chiar pot spune ca in mare masura pasiunea pentru filme vine si de la el, de cand am citit cartile lui si am vazut filmele (
A Time To Kill - primul film vazut).
Aceasta a fost prima carte scrisa de el, si prin urmare si filmul a iesit super ok, el supervizand producerea lui, impreuna cu Schumacher.
Dupa cum probabil sti, multe elemente biografice se regasesc in acel roman. Este primul si romanul lui Grisham "de suflet".
La
Runaway Jury subiectul s-a schimbat pentru ca cu cativa ani inainte mai aparuse un film cu subiect asemanator (
The Insider) care nu s-a bucurat de succes. Din ratiuni comerciale, iata au schimbat tigarile pe arme. Dar pot felicita scenaristul ca in conditiile date a iesit un film ok. L-a brodit bine cu cartea.
The Broker este cel mai nou roman al sau, publicat in SUA in februarie 2005. Editura RAO ni-l va aduce la inceputul lui septembrie impreuna cu romanul cu care "au ramas datori" de anul trecut
Bleachers (acum se traduc).
Daca vreti informatii despre ele, vi le dau cu placere (Bleachers am citit-o in engleza).