View Single Post
Old 17 Mar 2005, 03:15   #35
mihai770
Veteran

mihai770

Send a message via Yahoo to mihai770
stiu ca nu am atat skill c si voi in privinta filmelor, dar o sa va zic, cum am inceput sa ma uit la filme:
- pe vremea cand eram sigur acasa cand veneam de la scoala in clasa 2-3 ... tata avea un prieten inchiriator de VHS-uri shi aducea casete imprumutate shi acasa... shi cine se chiombea toata ziua la ele??? EU!! pot sa spun ca Terminator 2, home alone 2, Cataratorul, Cel mai buni dintre cei mai buni, le stiu pe deasupra
-apoi a urmat vremea calculatorului, acum 6 ani, cand, odata cu pc-ul am facut rost shi de 2 cduri cu Mumia ...
de atunci mi-au trecut prin mana zeci shi zeci de filme de imprumut la cre ma uitam pe pc shi apoi le stergeam ...

schimbarea a fost atunci cand mi-am luat boxe shi statie (30W) shi le-am montat pe pc...se pare ca atunci m-am indragostit de film, cand am vazut starsheep troopers la 30W intr-o camera de ap.
tot de atunci m-am apucat de colectiont filme pe cd... shi am inceput sa ma uit la cate un film sau 2 in fiecare zi...apoi imdb, apoi cinemagia...
acum am ajuns la ~400 filme pe cd ... dar pacat ca nu prea mai am timp sa ma uit la ele