View Single Post
Old 16 Mar 2005, 17:36   #30
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
Superb film. Eu nu l-am descoperit in vremea eugeniilor, mentosanelor si a bomboanelor mentolate de-ti spargeai dintii in ele. Oricum m-a marcat, un ilustru "b", film cult pentru unii.

deci, de-asta imi scoteai tu mie ochii cu 'filmele de serie B' acum doua luni.

eu am evoluat ciudat. de la un blockbuster care mi-a luat ochii la 11 ani, 'independence day', am inceput sa merg constant la cinema (o data pe saptamana, cel putin). a urmat pasiunea groteasca pt filme de groaza gen 'slasher' de serie B - filmul care 'mi-a atras atentia': 'i know what you did last summer'. a urmat craven, 'friday the 131313131313...th', raimi s.a.m.d.

probabil cu trecerea timpului si educatie am prins gustul pt hitchcock, apoi pt filmul european (dupa ce filmul american pana pe la '70 il stiam binisor), impulsionat, ce-i drept, de gusturile unor apropiati. din snobism, cu alte cuvinte.

filmul european, de altfel, nu-l consum (cu interes, nu cu abnegatie) decat de-un an si-un pic. doar atat ! mai am multe de invatat.