@Nume
Welcome back, dude!

Foarte interesant textul, päcat cä-i asa de lung (mie, unul, mi-a pläcut, dar stim cä altii n-au timp sau stare pentru mesaje din-astea). Ar fi bine sä selectionezi din el ideile esentiale, în special recomandärile practice pentru reactiile fatä de trolli, si sä le postezi din nou, într-un mesaj mai comprimat.
Oricum, cred cä aici, slavä Domnului, deocamdatä n-avem "trolli" propriu-zisi, ci doar câteva cazuri de "semi-trolli", indivizi cu complexul respectiv instalat partial - apropo, asta cam pute a schizofrenie, pe bune! Sau, în cel mai "bun" caz, o combinatie apocalipticä de bädäränie si prostie - desigur, propulsate si de o dorintä maniacalä de "afirmare"; de-asta am zis cä suferä partial de "complexul trollului".
Apropo, o remarcä semnificativä: ati observat cä trollii sunt FOARTE PREVIZIBILI? M-am distrat recent preconizând câteva reactii, si n-au întârziat sä le confirme.

Sä vedem, de data asta va fi la fel? (Nu de alta, dar se-apropie ora când un semi-trollisor al nostru se scoalä din somnic.

)