EVENIMENT (pt mine)
orient express - 10/10 !! - mah, adevarul este ca, dupa ce nume & Nightwane & KORBEN mi l-au recomandat cu atata caldura, nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult ! :lol: o minunatie de film ! cu atat mai minunat cu cat trebuie sa-l sforaim cu ochii deschisi. am trait s-o vad si pe asta: sergiulica mai intai a bagat la pungulita flatulatii (si se vede ca le adora !) de la bond, apoi de la spielberg si mallick, acum a trecut la visconti.
nu, serios, acuma, trebuie vazut macar pt fenomenala replica a lui nicolaescu (nu credeam ca ar fi in stare chiar si de asa ceva !): 'nici piramidele din egipt nu mai traiesc de mult, dar inca mai exista'. dovada ca un mamut nu mai stie de mult pe lume traieste, dar continua sa ne chinuie.
alfie - 7/10 - sentimentalist, deci agreabil (pt mine). iti lasa un gust amar, posac... este o surpriza, sincer, destul de placuta de la shyer, autorul de comedioare molatice gen 'tatal miresei'. iar jude law face tot filmul. serios, acuma, il face pe bietul caine sa para un eunuc (cu tot respectul pe care il am fata de sir maichael).