View Single Post
Old 12 Mar 2005, 22:57   #55
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mai, deci mie chiar mi se pare o chestie inutila ce vreti voi sa faceti...sincer....stiti ca nu am nimic cu voi, dar nu pot sa fiu de acord cu asa ceva...eu am venit si am rams aici pentru ca vreau sa discutam despre filme...nu vreau sa scriu neaparat articole de critica...pentru asta deja exista sectiunea Voi despre actori si Voi despre Filme...
poate ca si eu vreau sa am forumul meu separat si privat si ascuns de discutii in care sa stau doar cu vreo 4-5 oameni la taclale despre exact ceea ce ma intereseaza...dar asta e un forum si ar trebui sa aibe accesul toata lumea peste tot...
puneti limita de 150 de mesaje...userii noi vor scrie 150 de mesaje proaste pe Cinemagia ca sa poata posta in sectiunea voastra...e aiurea...ca sa nu mai zic ca iar am deschide niste discutii care au mai fost deschise anterior, numai ca de data asta le-am face profesionist (asa cum ar fi trebuit s ale facem de la inceput), pana cand iar ar icnpe sa se certe x cu y...
acum serios...ma gandesc in principal la userii noi...nu stiu cum erati voi la inceput, dar eu eram foarte stresata si derutata si daca ar mai fi fost si o mie de sectiuni ascunse, plecam dupa primele 30 de minute de pe forum si nici ca mai intram vreodata....