View Single Post
Old 12 Mar 2005, 13:23   #1554
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

O lista kilometrica de filme recent vizionate:

Road to Perdition 8.8/10 Nu-mi plac filmele cu gangsteri gen Godfather, acesta e filmul cu gangsteri care am vrut din totdeauna sa-l vad. Ok, lipseste poveste, dar atmosfera si imaginea e asa de puternica incat nu poate sa nu-mi placa.

Eternal Sunshine of The Spotless Mind 9/10 Am prins ultima vizionare la Studio si imi pare bine c-am asteptat in loc sa vad la comp. Genial, un scenariu care face toti banii, restul nici nu conta. Structura interesanta: jumate memento, jumate normal numai ca sunt prezentate invers. Superd surprinsa atmosfera visului. Loved it.

Closer 9/10 Un film foarte misto, cu umor si cu o poveste superba. Mi-a placut la nebunie de Clive Owen si Natalie Portman, care merita oscarul, CLAR. A must-see.

Maverick 8.5/10 Imi plac toate filmele cu Mel Gibson and this one's no exception. Umor, batai si actiune specifica lui Mel, gotta love it.

Sideways 9.2/10 Filmul asta nu e de referinta si nu e "special". Se va uita usor de el in scurt timp dar asta nu conteaza. Payne a facut un film care este exact ca un vin bun, trebuie doar savurat. Un scenariu bestial, actorii foarte buni, Giamati in mod special (which I like a lot), umor autentic si Virginia Madsen care joaca exceptional dar are un rol prea scurt pentru a merita Oscarul.

Life of Brain 8.5/10 Imi place Mothy Pyton, dar parca Meaning of Life a fost mai bun. But still, au fost niste faze geniale si-n asta (de remarcat melodia de la sf.: "always look on the bright side of life")

Beautiful Girls 8.2/10 Nu-i rau. Multe scene amuzante, actori sunt ok, dar nu-i nimic extraordinar, cu exceptia lui Natalie Portman care este superba... Ma uit si ma intreb: "noi de ce dracu n-avem astfel de fete la 15 ani?".... No one knows...

Rush Hour 8/10 Chris Tucker is great!

Ultima ora din Vanity Fair 7/10 N-am inteles nimic si nu am fost impresionat de ce am vazut.

Prima ora din Flight of The Phoenix 6/10 un film prost

Mullholland Drive 7.2/10 Am inteles filmul. E interesant dar nu ma impresioneaza. Nu ma declar fan Lynch.

La folie des grandeurs 8.5/10 Nu sunt fan al filmelor franceze, dar Louis de Funès este genial!

Sper ca n-am uitat nimic...