View Single Post
Old 11 Mar 2005, 16:29   #2482
Faenor
Veteran

Faenor

Personal am testat si jucat 3 jocuri marca LOTR: War of the Ring-strategy, interesant la capitolul unitati si eroi plus story, mai putin reusit grafic si sonor (a inlocuit vocile personajelor principale ca nu aveau licenta de care a beneficiat EA.. ). Return of the King si Battle for Middle Earth excelente din toate punctele de vedere, ambele deschizatoare de drumuri in genul sau si cu un mare potential de replay. BFME super si la capitolul mutiplayer; tot ce mi-as mai fi putut dori ar fi fost un caracter mai expansive cu mai multe regiuni disponibile-e totusi battle for Middle Earth nu doar for Gondor si Rohan, mai multi eroi la dark side (unele din personajele episodice sau secundare din film si carti puteau primi acest statut) si niste spell-uri mai interesante pe care sa cheltuiesc power points tot la evil kind...in rest pe viitor imi doresc noi productii sau expansion-uri la acelasi nivel..