Originally Posted by notorious:
'lost in translation' - ciudat ! prima oara cand l-am vazut mi-a placut la nebunie ! ...
|
Same here.
am vazut acel neo-antonioni pe care nu credeam NICIODATA sa-l vad
...
|
Vezi prost. Da de unde ? :shock:
toata povestea se construieste in lungi, fascinante scene nevorbitedar acum nu stiu de ce m-am simtit abuzat, parca incerca sa scoata emotia din mine cu clestele. am remarcat cel putin cateva scene seci, caznite (ex. cea in care johanssen vorbeste la telefon cu mama ei, smiorcaindu-se ca nu mai stiu cu cine s-a casatorit). i-a cam scazut nota, dar le are, totusi, pe ale lui...
|
Asta cu scosul emotiilor cu clestele am simtit-o si eu la final. Un final tras de par, telenovelistic si vazut in alte zeci de filme. M- a deranjat si modul in care Murray se poarta cu localnicii, mai ales cu ospatarita din restaurantul unde iti prepari singur mancarea (sushi bar), plus alte mici faze pe ici pe colo. Totusi filmul este foarte bun, i-am dat putin la prima vizionare. Cand Johanssen isi suna prietena ca sa se planga de casnicia ratata .... hmmm nu mi s-a parut.
Oricum regizoarea are un umor foarte fin, niste subtilitati din ce in ce mai rar intalnite la filmele noi (v. dialogul intre regizorul reclamei si Murray; prostituata din camera de hotel; telefoanele sotiei samd).