Thread: OSCAR 2005
View Single Post
Old 28 Feb 2005, 13:55   #162
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Longshot:
dar ce mai conteaza. eastwood are 4 oscare :shock: si pt ce? un western slabutz si o drama in nota celor premiate prin anii 80 (terms of endearment, ordinary people, etc). interesant e ca anul trecut mystic-ul imi placuse si tineam cu el. p*** mea
Ca sa nu mai amintim de premiul pentru intreaga cariera... In total, "Academia" l-a premiat pe Clint de cinci ori, neezitand sa-l treaca pe Marty cu vederea de tot atatea ori (punand la socoteala doar nominalizarile pentru regie)... :sick:

Fiindca editia de anul acesta a trecut, imi permit sa o anticipez putin pe cea de anul viitor... Daca totul merge cum trebuie, Spielberg ar trebui sa se "intoarca" anul viitor, repetand performanta dibn '93, cand "Jurassic Park" si "Schindler's List" au curatat... Anul viitor ar putea fi vorba de "War of the Worlds" (care va lua pentru chestiile tehnice) si acel misterios proiect despre Olimpiada din '72 (care va lua... restul). Bineinteles, imi bazez aceste ultime afirmatii pe faptul logic recunoscut ca "Academia" e plina de evrei. Pe proiectul despre Olimpiada de la Munchen, care cica urmeaza a fi lansat in decembrie, scrie mare de tot FILM DE OSCAR...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif