Thread: OSCAR 2005
View Single Post
Old 28 Feb 2005, 12:56   #159
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Hmm... Demult nu am mai dormit atat de bine in "dimineata" OSCAR-urilor. Vreau sa multumesc PRO TV-ului (care e naspa) si ASTRAL-ului (care a scos Pro7 din grila de programe)... However, daca nu pot comenta (inca!) ceremonia, macar premiile in sine.

First of all, eu tineam cu "Aviatorul" - si asa nevazand decat cateva dintre filmele nominalizate la categoriile importante. "Million Dollar Baby" nu mi-a trecut prim mana si nici nu ma grabesc sa pun mana pe el. OSCAR or no OSCAR, filmu' tot naspa pare... Scorsese got screwed... And so got John Williams...

Macar au fost cateva premii date pe merit: Blanchett, montaj si imagine pentru "The Aviator", "The Incredibles" pentru efecte sonore si film de animatie, "Mar adentro" si "Spider-Man 2" pentru efecte speciale. Despre Jamie Foxx nu stiu ce sa spun. A facut un rol exceptional in "Ray", dar parea mea este ca DiCaprio a jucat mult mai bine in "Aviator"... De fapt, mie Jim Carrey in ESOTSM mi s-a parut mai bun decat Foxx in "Ray". Si, ca veni vorba, in sfarsit primeste Kaufmann un premiu pentru scenariu. Asta pare cel mai meritat dintre toate.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif