Thread: OSCAR 2005
View Single Post
Old 28 Feb 2005, 07:34   #155
Longshot
Kingpin

Longshot

ce inseamna gusturile diferite. mie mi s-a parut unul din cele mai reusite show-uri din ultimii ani. chris rock poate nu a fost cat de sharp m-as fi asteptat dar tot a fost mai bun decat crystal si goldberg de care ma saturasem, outfit-urile actorilor mi s-au parut ok si nu mi-au mai creeat repulsie cum facea paltrow cand aparuse sa-si ia oscaru pt shakespeare in love, discursurile de acceptare au fost toate ok (cu un minus pt swank care cam lungit-o) si nici unul nu a dat-o in penibil.
cat despre premiile in sine, trist rau (tineam cu aviatorul). din nou, celebrul tembelism al academiei s-a dat in spectacol, folosind premiile pentru scenarii, doar ca premii de consolare. iar premiile best movie le dau pe dos rau. anul trecut cand trebuia sa ia filmele mici (ori lost in translation or mystic) a luat epic-ul iar anul asta a luat filmul mic. in fine,...

o sa ma uit p postul meu mai vechi si o sa vad cate am pronosticat bine si updatez aici.

p.s. : cat de naspa sa iti prezinte un premiu natalie portman si tu sa fii gay.

update : 14/24 am nimerit. am fost pe faza la toate cele importante mai putin pt sup actress unde zisesem atunci virginia madsen.
Longshot is offline   Reply With Quote sendpm.gif