View Single Post
Old 27 Feb 2005, 17:00   #328
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Re: COMUNISTII... striga userii c

Originally Posted by surround:

Mda... cred ca nici un mm (adica multi muist... numen) nu e altceva decat un 'cock sucker'...
Bine ca nu esti la mm ca...:

Eu nu ma gandeam la asta, ma gandeam la decedatii mamei tale.

a... si sunt in anul I (mersi numen da ma descurcam si singur) si nedelcu nu da "bile albe" ca e profesor... intelegi tu
Nedelcu ? Mersi, nu cunosc somitatile din ruina aia pe care o numiti "facultate".

how lame I can get? Tu cat de lamentabila poti sa ajungi cat sa-mi raspunzi mie?
Adevarul este ca aveam nevoie de un nou papagal pe cinemagia care sa mai dezmorteasca atmosfera de la cinematografia romanesca.

Frate nu a fost vina mea ca ai fost banat pe UNATC :oops:

Asta era si intentia "frate". Mersi de invitatie, o declin, m-am convins. Nu te supara "frate" !
Si care e faza cu copiatu mah? esti ?
Crezi ca toti sunt slabi de idei ca tine ?
Faza cu copiatul este ca ai luat toate ideile de la iconoclast si le-ai mutat in topicuri noi pe tristetea aia de forum. Esti mai slab ca ceaiul. In judezata te dai tu, sau in barci.
Intrati fratilor pe UNATC ca sa mai avem si noi de cine sa ne batem joc sau sa banam!!! :lol:
Ce... va vedeti revolutionari? Victoria scrie pe **** vostru!
Fiti comunisti ca sa vedeti daca puteti lua macar un raspuns pe forumul ala de c**** care il vedeti voi pe monitorul de la baine... de daca nu aveti hartie igienica...
Mai comunisti decat sunt profesorasii tai n-o sa fie nimeni. Salutari tovarasei bostan, tovarasei nichitus, tovarasului zamfirescu si sopterean & co.
Ne-am facut rost de hartie igienica la "baine" - forumul atf.
Salutari si mult sictir.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif