bun. vazut si eu hofd azi. citit si parerile de aici. nu mi s-a parut prost, poate era si greu tinand cont ca sapt asta am mai vazut si final cut si blade trinity. pendulez intre 6 si 7 din 10, ca rating. vizual impresionant. placut evident scena cu tobele si cea cu urmarirea prin padure dar si lupta finala. e drept insa ca impinge putin bunul simt, mai mult decat fratii lui mai mari care se rezuma in cea mai mare parte la incalcarea legilor fizicii, prin fazele in care personajele isi iau ba un cutit in spate, ba o sabie in spate, ba un cutit in inima si tot mai se bat/vorbesc/merg.
pe la un moment dat, mai da si din twist in twist (ba ca ala era din organizatie, ba ca aia nu era cine parea sa fie la inceput), twisturi care le-am gasit ineficiente, daca nu ridicole.
cum a zis nume, mai sunt si erori evidente de continuitate (ba dara de sange, ba cutitu din spatele lui leo).
insa am reusit, suprinzator, sa trec cu vederea peste toate minusurile mentionate, poate si pentru ca sunt un fraier pentru filmele wuxia.
asa ca 6.5 / 10.
p.s. : pe poster scrie "selectie oficiala cannes 2004". am dat pe la imdb.com si nu apare printre filmele selectate acolo. stie cineva care e faza?
|