"Mon-log":
Noaptea deschiderii... Oameni la coada, lumea e emotionata. Merga la stand-ul de popcorn. Ma uit la tipul ala, imi dreg vocea, aranjez putin cravata si ma inchei la sacou, pun mainile pe tejghea si zic: "un popcorn". Ala imi cere biletul si eu ii arat super-invitatia mea, mare si frumoasa. Cum o vede parca devine complet umil si ma ia: "Ce doriti" si asa mai departe... In seara aia era gratuit tot, promotie speciala, si eu, ca un taran roman, am luat cat puteam.
Totul bine si frumos. Ajunh in sala mare, ma asez unde vreau, scaunele bine distantate ca nivel, deci nu avem probleme de genu: "auzi, nenea, ai capu' cam mare" sau "mami, da-mi olita ca sa stau pe ea ca nu vad de tampitul asta din fata". Stau comod in scaun, pun bautura in suport si, cum precizeaza Benny, sta bine!
Filmul incepe, sunt foarte calm, relaxat, sunet bun, conditi bune, nu frig dar nu cald, popcorn-ul bun (desi cam putin) si cand sa intre imaginea, vad un tenta rosie apasatoare cam pe 70% din ecran! totul se duce dracu si se strica vizionarea. Pacat, era promitator...
7/10 Chestia cu ecranul insangerat chiar m-a dat peste cap.