Thread: Saw
View Single Post
Old 21 Feb 2005, 18:50   #30
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Fost si vazut cap-coada la Movieplex, unde ecranul avea o tenta rosie ciudata. Banuiesc ca era din cauza luminilor rosii care luminau scarile din sala ca sa nu cada oamenii cand coboara pe intuneric.

Este un film mediocru.

La scenariu au lucrat 2 oameni si se vede ca unele aspecte ale povestii se bat cap-n cap.

Adam e jucat de unul dintre scenaristi and he kinda sucks.

SCENARIUL FOARTE DEFECTUOS, adica: PLIN DE PLOTHOLES. nici nu e nevoie sa te gandesti mult ca gasesti imediat cateva si daca vreti exemple o sa ajungem la 1000 de pag (ca asociati si diverse :huh: )

La inceput credeam ca va fi un thriller psihologic despre doi tipi care se consuma treptat stand in acea camera si in final, cineva moare, or smth like that. Dar am fost dezamagit cand inceputul interesant a dus sper un mindless action movie structurat putin diferit fata de altele.

TREBUIE sa mentionez faptul ca primele trei victime erau alese pt. ca aveau probleme si "nu se bucurau" de viata or some shit. *SPOILER* la Zep probabil nu i-a placut ca era cam urat, arata ca un chuckie doll si a zis sa-l terorozeze putintel pe el ca se plictisea. Zep la randul lui a ales pe dr. si pe adam ca ii cam displacea si a zis sa-si bata putin joc de ei... Ca alt motiv pt. alegerea acestor victime nu vad, so: MAJOR PLOT-HOLE*END of SPOILER*

Ar mai fi defecte dar sa spun ce mi-a placut la filmul acesta:

+ Tipul care joaca doctorul nu e asa de rau.
+ Momentul in care auzim PRIMELE doua propozitii de pe reportofonul lui Zep si realizam care e smecheria. Mi-a placut sentimentul acela, ma gandeam: "No way! That's some shit..."
+ Interesant cand fetita spune mamei: "there's a man in my closet" :huh:

*SPOILER* La sfarsit ala rau scapa. Unii vad asta ca pe un final neconventional/"nehollwood"-ian, eu o vad ca pe un "SHAMELESS" marketing trick. Smecherii dracu deja fac o urmare... Not impressed*End OF SPOILER*

6.8/10 Cateva momente misto, atat.