View Single Post
Old 21 Feb 2005, 18:32   #41
Longshot
Kingpin

Longshot

eu fost azi la blade trinity, primul spectacol de la 15 20 (da, stiu, blade, infect, o sa ma pronunt la ultimul film vazut, dar chiar nu era altceva, vazusem restul, mai putin the final cut de la ora 21).
in primul rand haos. nu au dat drumul gardienii pana la 15 25 !!! in cinema pt ca nu erau casele deschise. dupa aia haos cu tipele alea, cer doua bilete, intreb daca blade a inceput deja. face aia : nu, nu, ce naiba, abia am deschis casa. zic ok, cer biletele, ma duc la bar. la bar iar nu mergeau casele asha ca ne da cola si popcorn pe gratis (macar atat). toate astea in timp ce printre angajati se plimba un strain urland in draci la ele in engleza ca nu se descurcau. intram in sala. pe bilete nexam locuri, pe scaune nu erau numere, sau cel putin nu am vazut eu pentru ca filmul incepuse de 10 minute (macar operatorul isi facea treaba cum trebuie). sala e asha cum a zis benny mai sus.
ce nu mi-a placut e ca se intra direct in cinema, nu e o zona tampon ca la multiplex. dar in fine.
in principiu e ok, dar le-as mai da vreo 3-4 luni de rodaj sa invete toti de acolo ce si cum.
Longshot is offline   Reply With Quote sendpm.gif