Da' pentru cä am doza mea de perversitate, m-am bägat.
Si, ce väd?
Impresii din goana browserului:
Florin cu ciumpilicä ca-n "Stan si Bran studenti la Oxford" în cap.
Lângä, un text doldora de platitudini.
Colceag, pe post de Titi-Duru, cu altä dare de seamä ca pe vremuri la partid.
Catastrofa planetarä Nichituta, gräind ADANC.
"Timpul este necesar omului pentru a-si realiza personalitatea." Oh.
Soptericä-ntr-o arfivä, elucubrând despre catedrale si umbrele. (Nici nu-i de mirare, cu niste "umbrele" ca Nichituta si Zizi Bostan... desi tanti Zizi nu metaforiza cu "catedrale", câ pe-atuncea noi eram educati în spiritul celor mai înaintate conceptii despre muncä si viatä... Pentru ea, filmul era când "atelier", când "laborator".)
Gherghinescu cu niste isplicatii.
Mânuela Cârnat, pesemne dreamând la Nicolaescu.
Un desant format din Coppola, Szabo si Polanski, în spatele liniilor inamice.
Multe inventiuni linguistice, spre pliduire: "Elsiabeta Bostan" sau "TEATRLOLOGIE"
Nulitatea sadico-alternativä Adriana Popovici, încä vie.
Groparul teatrului românesc, Ion Cojar, "membru de onoare". Normal, säracu', l-am väzut la premiera ororii "Chirita of Bârzoieni". Era gaga încä de-acu' 25 de ani, da' acuma se si VEDE!
Noroc cä mai sunt pe-acolo Tobi si Valericä... Astia, da, profesori!
(Parantezä necesarä: Dumnezeu sä-i odihneascä pe Littera si Potra. CEI MAI BUNI dintre si-asa putinii profesori ADEVARATI pe care i-am avut.)
A ajuns Naum acolo...!
Nicu Mandea... Bun bäiat! Unul dintre putinii care au ceva-n scäfârlie. Mä-ntreb numai: dacä-l întreabä vreodatä cineva: "Hai, bäi Nicule, zi si mie-acuma: cine te-a pregätit pe tine pentru teatru?" oare ce-o sä zicä?
Bäga-mi-as picioarele! Nichituta, sefä la CERCETARE!!! :o
Ghem de ascarizi: Laurentiu Damian, Stelian Stativä, si altii ca ei.
O privire pe lista de "doctori" si mi se face räu. NOOJDOI în ultimii patru ani, mânca-ti-as? Parc-ar fi Spitalul Municipal! Si väd acolo niste nume... mai bine tac!
...............
Uf, ce aventurä! Simt nevoia sä mä-mbät si sä uit.