View Single Post
Old 14 Feb 2005, 09:53   #8
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda... sokurov... sincer, ultimele lui productiuni (y compris faimoasa 'arca ruseasca') nu m-au dat pe spate: pt mine, ultimul film impresionant al lui a.s. ramine 'mama & fiul' :love:

cu chris doyle asa e! si - btw - l-am cunoscut deja, anul trecut la salonic.
dar de ce cred unii ca e atit de important sa cunosti regizorii?? beats me... eu cred ca esential e doar sa le vezi filmele...
plus ca - sincer, & cu exceptiile de rigoare - nu mi se pare ca regizorii sint f. articulati.

ieri am vazut si (deocamdata) cel mai prost film al berlinalei: "yes" de sally potter :sick: jeez, tipa asta s-a tzatzit de tot! o telenovela, filmata ca o reclama la sapun: soap la soap trage... pretentii cit cuprinde (tot filmul e vorbit in versuri!!), joan allen in kip de sotie adultera (cu un libanez ce pare cazut din filmele lui kusturica), "mesaj" politic (anti-sua, anti-vest, pro-cuba & castro :shock: !!) si un kitsch lipicios ce curge ca marmelada.
i'm proud to say ca am ginit-o pe potter ca e dubioasa de la "orlando": e ca o precupeatza cu ceva lecturi "fine", care incearca sa-si depaseasca conditia dar se basheshte in mijlocul unei pagini de virginia woolf...

cred ca cea mai buna cronica la "yes" ar fi: "NO". atit!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif