View Single Post
Old 14 Feb 2005, 00:55   #1316
KORBEN
Guru

KORBEN

big fish 7/10
povestiri pescaresti, corecta premiza ca fabulatia e mult mai misto decat realitatea, dar strica demonstratia, burton si culorile gan almodovar nu fac casa buna
si nici nu mi-a pasat prea tare de familydrama cu hodorogu care e pe moarte juma de film....
mai bun decat planet of the apes si are marele merit de a lega colosal toate povestile intre ele si de realitate
si curajul (altfel nu stiu cum sa-i zic) lui burton de a arata si oraselul spectru cum era el de fapt....
si secventa in care (tipic pt burton) oamenii care sunt spectatori la circ par mult mai bizari decat artistii din arena
si josephine, parca decupata dintr-un tablou de ingres
totusi partea cu realitatea e plicticoasa, episodu cu directoru de circ varcolac nu mi-a picat bine, iar povestea de dragoste (cam ca 97% din povestile de gen) e extrem de plata si povestita :sick: :sick:
laws of attraction 7/10
m-am ras, julianne moore arata demential, poantele functioneaza, e destul de oldschool cat sa fie ok, dar nu mai mult
valentine 7/10
da, stiu e cam penibilutz dar e atat de misogin ca nu am avut cum sa-l refuz
we all want to see promqueens getting fu CKed or slashed, don`t we?
si un qoute memorabil
"get your hands off me, you mail order bride from hell!"
si felicitarile....ar trebui comercializate, zau ca ar fi un mega succes de vanzari
lost in translation 10/10
nu e nici mai bun decat orasu cainelui, nici mai interesant decat omoara-l pe bill, da e in mod clar peste eternal sunschine, cu vreo 2 clase
murray e colosal, poate sa stea nemiscat si tot razi, scrlett johansson e super bunaciune, povestea e extrem de atasanta (nu la fel de atasanta ca scarletta, totusi).... super cinematografie
lip my stokings.... :w00t:
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif