View Single Post
Old 10 Feb 2005, 15:47   #1276
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Man On Fire (2004) - r. Tony Scott, cu Denzel Washington, Christopher Walken; 7.5/10; un film OK...un plus pt Denzel, din nou intr-un rol solid si care i s-a potrivit ca o manusa, pentru Christopher, placut ochiului, si pentru Tony, care a reusit sa mentina tensiunea intr-un film cu o poveste previzibila...minus pentru actiunea cam lungita...replica faina: "Forgiveness is between them and God. It's my job to arrange the meeting", Denzel aka Creasy 8)

Catwoman (2004) - r. Pitof, cu Halle Berry, B. Bratt, Sharon Stone; 4/10; inaintea vizionarii filmului, ma asteptam la un dezastru total, ceea ce e bine, altfel as fi regretat timpul pierdut; pelicula nu e nu stiu ce, de fapt, e inutila, puteam trai si fara; e buna doar pt fanii frumoasei ciocolatii Halle Berry, care a mai salvat ceva din impresia negativa; am zarit ceva asemanari cu Vidocq, primul film regizat de Pitof...imi cam place tipul; story-ul e banal, iar prezenta lui Sharon Stone a fost la fel de necesara ca si numele cremei din film